Почетна

назад до:"Почетна"

RENT A CAR


RENT A CAR

 

CLASS

VEHICLE TYPE

1-2 DAY

3+

7+

MONTHLY

 

 

unlimited mileage

 

A

KIA PICANTO

2400 mkd

2100 mkd

1800 mkd

agreement

B

SKODA  FABIA  1.6 d

3000 mkd

2700 mkd

2400 mkd

agreement

C

HYUNDAI SANTA FE – JEEP 2.00 d

4200 mkd

3900 mkd

3600 mkd

agreement

C

CITROEN C5 1,6 D

4000 mkd

3600 mkd

3200 mkd

agreement

C

SKODA SUPER B – 2.00 d

4500 mkd

4200 mkd

4000 mkd

agreement

M

SCOOTER  -  BIKE 50 CC

1500 mkd

1300 mkd

1200 mkd

agreement


назад до:"Почетна"

Новости

12.05.2017

НАЈУБАВИ ПЛАЖИ НА СИТОНИЈА


Топ 10 најубави плажи на Ситонија, вториот крак на Халкидики, кои ќе ви станат едни од омилените.

повеќе

05.11.2016

КАКО ПАТУВАЊАТА НЕ ПРАВАТ ПОДОБРИ ЛИЧНОСТИ ?


Патувањата секој ги доживува на различен начин, но со сигурност на сите ни влијаат и повеќе од одлично.

повеќе

12.05.2016

10 дена на море прават чудо за вашето тело и душа


Што точно ви носи летувањето на море?

повеќе