Почетна

назад до:"Почетна"

ПРАЗНИЧЕН ВИКЕНД - ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЈА ЗА СПИЛЕ И ВАЛОНА


ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЈА ЗА 01.08.

- СПИЛЕ

Цена: 700 денари

ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЈА ЗА 02.08.

- ВАЛОНА

Цена: 800 денари

 

Во цената е вклучено:

– автобуски превоз на дадената релација   

  – поминување ден на плажа                                                 

  – организација и придружник на патувањето

Во цената не е вклучено:                                                                                       

  – патничко здравствено осигурување –


назад до:"Почетна"

Новости

12.05.2017

НАЈУБАВИ ПЛАЖИ НА СИТОНИЈА


Топ 10 најубави плажи на Ситонија, вториот крак на Халкидики, кои ќе ви станат едни од омилените.

повеќе

05.11.2016

КАКО ПАТУВАЊАТА НЕ ПРАВАТ ПОДОБРИ ЛИЧНОСТИ ?


Патувањата секој ги доживува на различен начин, но со сигурност на сите ни влијаат и повеќе од одлично.

повеќе

12.05.2016

10 дена на море прават чудо за вашето тело и душа


Што точно ви носи летувањето на море?

повеќе