Почетна

назад до:"Почетна"

CITY BREAK ПАТУВАЊА


CITY BREAK- ОКТОМВРИ / НОЕМВРИ

 

 

Градски тури индивидуални со авио превоз од Скопје и органзирано хотелско сместување

Европските дестинации веќе од 210еур по лице со авион од Скопје

 

Истанбул, Барселона, Париз, Венеција, Малта, Дубаи, Берлинназад до:"Почетна"

Новости

12.05.2017

НАЈУБАВИ ПЛАЖИ НА СИТОНИЈА


Топ 10 најубави плажи на Ситонија, вториот крак на Халкидики, кои ќе ви станат едни од омилените.

повеќе

05.11.2016

КАКО ПАТУВАЊАТА НЕ ПРАВАТ ПОДОБРИ ЛИЧНОСТИ ?


Патувањата секој ги доживува на различен начин, но со сигурност на сите ни влијаат и повеќе од одлично.

повеќе

12.05.2016

10 дена на море прават чудо за вашето тело и душа


Што точно ви носи летувањето на море?

повеќе