Партнери

Т.А. САВАНА

 Друштво за туризам, промет и застапување САВАНА доо, 
    скратено име: САВАНА доо, заштитено име: SAVANA Tourist Enterprises

    
Адреса: 
    Република Македонија
    1000 Скопје, ул. Орце Николов 20
    тел: 389 2 3115 826, факс: 3114 206


Т.А. ФИБУЛА

 Fibula Air Travel

 

Ул. Никола Вапцаров бр.22,

 1000 Скопје, Р.Македонија


Т.А. ФАЛКОН

Булевар Јане Сандански бр. 12

1000 Скопје


ASA TOUR - Прв Македонски Туроператор

Телефон:

+ 389 23 222 166

+ 389 23 221 717

e-mail: info@asatour.mk


ГЕНЕРАЛ ТУРИСТ 2000 - Охрид

Адреса

Партизанска бр. 6 

6000 Охрид


ВИС ПОЈ - Охрид

Адреса

Македонски просветители бр.1

email: office@vispoj.com.mk


Новости

12.05.2017

НАЈУБАВИ ПЛАЖИ НА СИТОНИЈА


Топ 10 најубави плажи на Ситонија, вториот крак на Халкидики, кои ќе ви станат едни од омилените.

повеќе

05.11.2016

КАКО ПАТУВАЊАТА НЕ ПРАВАТ ПОДОБРИ ЛИЧНОСТИ ?


Патувањата секој ги доживува на различен начин, но со сигурност на сите ни влијаат и повеќе од одлично.

повеќе

12.05.2016

10 дена на море прават чудо за вашето тело и душа


Што точно ви носи летувањето на море?

повеќе