Почетна

назад до:"Почетна"

ОТКРИЈТЕ ГИ УБАВИНИТЕ НА МАКЕДОНИЈА!


Промоција на Македонија како одредена дестинација со единствена понуда - сонце, вода, песок, планини,  душа... Да се доживее нашата култура со вкусот на традицијата!

- Сместувачки капацитети - ќе го пронајдете уникатниот спој на модерното и традиционалното:

          - Приватно сместување во Струга, Охрид, Радожда, Вевчани, Езерски Лозја, Лагадин.

          - Хотелско сместување

- Целодневни и повеќедневни екскурзии низ Македонија: Св. Наум со брод, Калишта и Вевчанските извори, Кањонот на Матка, Мавровско Езеро, Смоларски водопади, Манастирот Св. Јоаким Осоговски, Крушево, Скопје....

- Вински тури - дегустација на вино со традиционална македонск храна;

- Национални ресторани - Струга, Вевчани, Радожда, Брајчино - традиционална македонска кујна : вкус, мирис, боја и чувство кое засекогаш останува во спомените;                                                                                                                                                                                           

- Велосипедски тури - до Радожда , со можност за ручек и посета на Пештерните цркви; околу Охридско Езеро...

- Школо за едрење;

- Школо за нуркање;

- Индивидуални програми по барање на клиентите.


назад до:"Почетна"

Новости

12.05.2017

НАЈУБАВИ ПЛАЖИ НА СИТОНИЈА


Топ 10 најубави плажи на Ситонија, вториот крак на Халкидики, кои ќе ви станат едни од омилените.

повеќе

05.11.2016

КАКО ПАТУВАЊАТА НЕ ПРАВАТ ПОДОБРИ ЛИЧНОСТИ ?


Патувањата секој ги доживува на различен начин, но со сигурност на сите ни влијаат и повеќе од одлично.

повеќе

12.05.2016

10 дена на море прават чудо за вашето тело и душа


Што точно ви носи летувањето на море?

повеќе