Почетна

назад до:"Почетна"

ЕДНОДНЕВНИ ЕКСКУРЗИИ


БЕРАТ И ЕЛБАСАН

07.04.2024 ( недела)

ЦЕНА: 1200,00 ден.

 ТИРАНА

14.04.2024 ( недела)

ЦЕНА: 1.000 ден.

ПРИШТИНА

06.04.2024 ( сабота)

ЦЕНА: 1.200 ден.

СОЛУН, ГРЦИЈА

10.04.2024 ( сабота)

ЦЕНА: 1.500 ден.

КОРЧА И ПОГРАДЕЦ

 

ЦЕНА: 900,00 ден.

ВОДЕН И ЛУТРАКИ

10.04.2024

ЦЕНА: 1.300 ден.


назад до:"Почетна"

Новости

12.05.2017

НАЈУБАВИ ПЛАЖИ НА СИТОНИЈА


Топ 10 најубави плажи на Ситонија, вториот крак на Халкидики, кои ќе ви станат едни од омилените.

повеќе

05.11.2016

КАКО ПАТУВАЊАТА НЕ ПРАВАТ ПОДОБРИ ЛИЧНОСТИ ?


Патувањата секој ги доживува на различен начин, но со сигурност на сите ни влијаат и повеќе од одлично.

повеќе

12.05.2016

10 дена на море прават чудо за вашето тело и душа


Што точно ви носи летувањето на море?

повеќе